Flashforge – imprimante 3D FDM și SLA profesionale și educaționale

Echipamentele 3D Flashforge sunt recunoscute pentru fiabilitatea ridicată și calitatea reperelor obtinute, dar și datorită raportului dintre costuri și performanță.

Pot fi utilizate pentru volume mici și medii de printare, iar sistemele cu extruder dublu independent IDEX disponibile pe majoritatea imprimantelor accelerează productivitatea și calitatea reperelor.

Sistem IDEX cu 2 extrudere independente

Sistemul IDEX cu 2 extrudere independente este utilizat la printarea a 2 repere identice / în oglindă / independente simultan, sau la printarea cu material suport solubil tip PVA

Materiale multiple inclusiv filament cu fibră carbon

Sunt disponibile mai multe tipuri de materiale printre care și fibră de carbon.

Precizie imprimante industriale

Precizia imprimantelor Flashforge se apropie de cea a imprimantelor industriale, beneficiind de avantajele costurilor reduse de achiziție și exploatare

Volum mare de printare

Volumul mare de printare disponibil pe majoritatea echipamentelor, acestea având în plus incinta închisă

Creator 3

Descoperiți imprimanta 3D cu sistem IDEX (Independent Dual Extruder), recomandată pentru uz profesional producție serie mică

Guider II / IIs

Imprimantele 3D Flashforge Guider II și Guider IIs vă permit obținerea de modele printate 3D având dimensiuni mari

Adventurer 4

Imprimanta 3D educationala Adventurer 4 cu tehnologie FDM este destinată reperelor detaliate de dimensiuni mari

Creator Pro 2

Destinată începătorilor în printarea 3D, Flashforge Creator Pro 2 este cea mai accesibilă imprimantă 3D cu sistem IDEX

BCN3D – imprimante 3D FDM profesionale și industriale

BCN3D este un producător de imprimante 3D profesionale din Spania și pune accent în primul rând pe fiabilitate și calitatea echipamentelor.

BCN3D oferă imprimantele 3D profesionale Epsilon 25, Epsilon W27 și W27sc, EpsilonW50 și W50sc. Modelele SC (Smart Cabinet) oferă un ajantaj prin încorporarea unui UPS astfel încât printurile mari să nu fie afectate de fluctuațiile de curent.

Precizie și tehnologie pantentată

Tehnologia dezvoltată de BCN3D permite obținerea de repere printate 3D având o calitate excepțională, datorită în primul rând preciziei echipamentelor.

Materiale dezvoltate pentru multiple domenii

Materialele utilizate sunt standard (PLA, PET-G, PVA sau TPU 98A), materiale tehnice (ABS, PP sau PA) și materiale compozite (PP GF30 și PAHT CF15). Sunt în dezvoltare materiale compozite inclusiv pentru metal (Ultrafuse 316L)

Precizie imprimante industriale

Precizia imprimantelor BCN3D se apropie de cea a imprimantelor industriale, beneficiind de avantajele costurilor reduse de achiziție și exploatare

Volum mare de printare

Volumul mare de printare disponibil pe modelele Epsilon W50 permit obținerea de prototipuri sau repere finale la dimeniunea dorită având aceeași precizie.

BCN3D SIGMA D25

Alimentat de sistemul Independent Dual Extruder (IDEX), Sigma D25 oferă prototipuri funcționale rapid, cu calitate și precizie.

BCN3D EPSILON W27

Epsilon W27 este o soluție profesională puternică de printare 3D, conceputaa pentru a livra piese la scară mare cu materiale de calitate industrială, având camera încălzită pasiv, închidere completă și mediu controlat de umiditate.

BCN3D EPSILON W50

Epsilon W50 este o soluție profesională puternică de printare 3D, conceputaa pentru a livra piese la scară mare cu materiale de calitate industrială, având camera încălzită pasiv, închidere completă și mediu controlat de umiditate.

BCN3D EPSILON SC

Disponibil pentru Epsilon W27 și Epsilon W50, sistemul Smart Cabinet (SC) sporește imprimantei dvs. performanța, păstrând materialele în condiții optime și îmbunătățind semnificativ calitatea fiecărui print.